ALTRES ESDEVENIMENTS

TALLER GRATUÏT ANÀLISIS I CURA CAPIL·LAR | 29/10/2020

10% de descompte per la compra 1 unitat, 15% de descompte per la compra de 2 unitats.

Taller facial personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Filorga t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Filorga per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

TALLER PERSONALITZAT GRATUÏT JOWAE FACIAL – PHYTO CABELL 18/03/21

Reserva ja la teva cita per gaudir d’un anàlisi capil·lar i facial complet. Consell personalitzat sobre la teva mena de cabell i sobre quins productes Phyto són els més adequats per a tu. Consell personalitzat de la teva pell i quins productes Jowae s’adapten millor a tu.

A més durant la jornada podràs gaudir d’un 10%, 15% i 20% de descompte per la compra de 1,2 o 3 productes de Jowae i Phyto.

 

 

TALLER GRATUÏT ANÀLISIS I CURA CAPIL·LAR | 29/10/2020

Dirigit a totes les persones que vulguin conèixer els millors tractaments per cuidar el seu cabell: hidratació, cura del color,  pol·lució, anticaiguda, caspa, cabell gras, sec… Coneix, els millors tractaments per cuidar el teu cabell amb Phyto.

A més durant l’esdeveniment tindràs també un descompte en els tractaments phyto de fins a un 20%.

ANÀLISIS FACIAL GRATUÏT MARTIDERM 11/03/2021

La dermoconsellera de Martiderm analitzarà la teva pell i t’explicarà els productes que millor s’adapten a tu.

A més durant tot el dia tens un 10% de descompte comprant 1 unitat, un 20% de descompte comprant 2 unitats i un 30% de descompte comprant 3 unitats  de qualsevol producte Martiderm. 

 

Dones íntimament cuidades – 04/03/2020

Una oportunitat per parlar obertament sobre la salut femenina. Gràcies als professionals de la Farmàcia Craywinckel parlarem de situacions comunes, com ara les picors, la sequedat o la incontinència. 

TALLER FILORGA PERSONALITZAT GRATUÏT | 19/11/20 

Taller facial personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Filorga t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Filorga per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

Durant tot el dia tindràs 15% de descompte per la compra 1 unitat i 50% de descompte en la *segona unitat per la compra de 2 unitats.

 

Tens el colesterol elevat? tractament natural gratuït

Tens el colesterol elevat? Si tens més de 40 anys i tens el colesterol elevat però encara no prens cap medicació… et proposem un  tractament natural gratuït pel colesterol. Apunta`t o truca’ns i t’ho explicarem amb més detall. Limitat a 10 persones.

 

ANÀLISIS FACIAL GRATUÏT MARTIDERM 22/10/2020

Taller personalitzat Martiderm. Agafa’t 20 minuts INDIVIDUAL per mimar la teva pell.

Si vols millorar l’aspecte de la teva pell o et preocupen les taques, les arrugues, o qualsevol altre aspecte de la teva pell, no et perdis aquest taller. 

A més durant tot el dia tens un 20% de descompte en la 2a unitat de qualsevol producte Martiderm.

Anàlisis Facial GRATUÏT | 14/02/20 – Sessió 20 minuts gratuïta

Taller personalitzat Martiderm. Agafa’t 20 minuts per mimar la teva pell. La dermoconsellera de Martiderm analitzarà la teva pell i t’explicarà els productes que millor s’adapten a tu. Vols millorar l’aspecte de la teva pell? Et preocupen les taques, les arrugues, o qualsevol altre aspecte de la teva pell? No et perdis aquest taller. Dijous 13 de febrer durant tot el dia. 

 

ISDIN SOLARES

Aquest Dimecres 17 de Juny durant tot el dia a la farmàcia podràs provar les diferents textures dels solars, emportar-te mostres i gaudir d’una promoció exclusiva i de regals. Durant tota la tarda tindrem a la dermoconsellera de Isdin que t’analitzarà la pell i t’aconsellarà els millors productes per tu. Vine aquest dimecres, no t’ho perdis!

 

Cuida el teu cabell | 9 DIC 2019 – 18:30h

Gaudeix dels consells i les pautes de la mà d’una dermoconsejera de Phyto. Els millors tractaments per cuidar el teu cabell: hidratació, cura del color,  pol·lució, anticaiguda, caspa, cabell gras, sec…

Durant tot el dia tindràs fins un 20% de descompte en una selecció de productes.

 

Taller gratuït anàlisis i cura capil·lar – 10/03/2020

Anàlisi i cura capil·lar. Cuida i embelleix el teu cabell amb els productes phyto. La dermoconsellera Phyto et donarà moltes idees per millorar l’aspecte i la salut del teu cabell. 

 

Anàlisi de cabell personalitzat GRATUÏT
Dimecres  23/10/19 – 16h

Reserva ja la teva cita per gaudir d’una anàlisi capil·lar complet. Consell personalitzat sobre la teva mena de cabell i sobre quins productes Phyto són els més adequats per a tu.

 

Anàlisis Facial GRATUÏT | 18/12/19 – Sessió 15 minuts gratuïta

Taller de Vichy personalitzat i gratuït on la dermoconsellera t’analitzarà la pell (taques, punts negres, poros, arrugues) i et dirà quins productes són els més adequats per tractar-los. Podràs provar diferents productes. Durant tot el dia tindràs fins un 20% dte en selecció productes Vichy.

 

Fes-ho tu mateixa Martiderm | 13/07/19 – 10:30h

Taller “Fes-ho tu mateixa” de MartiDerm. El proper dimecres 13 de Juliol a les 10:30 del de matí tindràs un espai només per a tu. Amb un mirall i els teus productes preferits de martiderm, et donarem els consells necessaris per aplicar-te els productes i aconseguir els millors resultats.

 

Xerrada Nutrició Esportiva + Regal productes SEA | 30 NOV 11h GRATUÏT

Consells de nutrició esportiva per millorar el teu rendiment amb Modesto Duran. Vine i emporta’t un kit de SEA97 per la cursa. 30 NOV 11h GRATUÏT.

 

Taller Vichy personalitzat GRATUÏT | 14/11/19 – 16h

Taller de Vichy personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Vichy t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Vichy per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats. Durant tot el dia tindràs fins un 20% dte en selecció productes Vichy.

 

Taller Filorga personalitzat GRATUÏT | 28/11/19

Taller facial personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Filorga t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Filorga per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

Durant tot el dia tindràs un 10% de descompte en una selecció de productes de Filorga.

 

Taller Vichy personalitzat GRATUÏT | 3/10/19 – 10h 

Taller de Vichy personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Vichy t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Vichy per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

Durant tot el dia tindràs un 10% de descompte per la compra de 1 unitat, un 15% per la compra de dos unitats i un 20% per la compra de 3 unitats.

 

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

7 + 7 =

Escoger idioma