1. Home
  2.  » 
  3. Esdeveniments
  4.  » Cursa dels bombers Xerrada+Regal amb Modesto Duran

Xerrada NUTRICIó + REGAL  
amb Modesto Duran – 30 NOV 11h GRATUÏT

 

T’has apuntat ja a la Cursa dels Bombers de Barcelona?  Saps quina és la millor alimentació per entrenar?, com influeix la nutrició en el teu rendiment? i què necessites per recuperar?. 

Dissabte 30 de novembre a les 11 del de matí t’informem sobre aquests dubtes i molt més. Modesto Duran, exatleta d’elit, tècnic en nutrició esportiva i psicòleg, ens explicarà com podem utilitzar els complements nutricionals esportius de manera saludable. A més gracies a Unalome Sport i Sea97 regalem 10 packs amb producte Sea97 pels teus entrenaments o per la cursa.

Que porta el pack?

1 booster d’aigua de mar (indicat per a la recuperació de sals minerals, de fàcil digestió, es recomana el seu consum tant abans, com durant i després de l’entrenament).
1 beguda isotònica: indicada per consumir abans, durant i després de la pràctica esportiva. Idònia per mantenir la hidratació corporal en tot moment, així com per a reposar les sals minerals.

1 recovery drink: t’ajudarà a recuperar les sals minerals després de la pràctica esportiva. Aquesta beguda constitueix una aportació de sucres de llarga durada, col·lagen marí i astaxantina, que ajuda a l’elasticitat muscular.

Isotonic Duo mix: idoni tant per a aportar-nos hidratació com energia. El calci (Ca) i el ferro (Fe) conviuen junts en aquest mix isotònic. Es recomana el seu ús tant abans, com durant i després de l’exercici físic.

1 gel d’aigua de mar: indicat per consumir durant l’activitat física. La seva composició amb sucres naturals de ràpida absorció, de fàcil digestió el fan idoni per a això. Es recomana consumir 1 gel durant l’exercici aproximadament cada 45 minuts.

Apunta’t a la xerrada i vine dissabte amb el teu dorsal de la cursa! Hi ha plaçes limitades.

APUNTA’T ARA I CONFIRMAREM LA TEVA CITA

En compliment de l’establert en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedessin incorporats i seran tractades en els fitxers titularitat de la Farmàcia Craywinckel per a poder atendre la seva sol·licitud, així com per a informar-lo sobre les ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal info@farmaciacraywinckel.cat

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Craywinckel

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, …
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Craywinckel

Carrer de Craywinckel, 7
08022 Barcelona

Telèfon

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

10 + 14 =

Escoger idioma