FARMACIA CRAYWINCKEL

LA TEVA FARMÀCIA A SANT GERVASI

FARMACIA CRAYWINCKEL

LA TEVA FARMÀCIA A SARIÀ-SANT GERVASI

la farmàcia

Benvinguts a la nostra casa!

Alguns de vosaltres ja ens coneixeu, però per a aquells que no sabeu res de nosaltres ens presentem. Som una farmàcia “de tota la vida”, situada en el barri de San Gervasi a Barcelona i oberta al públic des de l’any 1964. Estem molt orgullosos d’estar situats al carrer Craywinckel, un carrer petit i encantadora molt pròxima a la muntanya del Tibidabo a Barcelona, on trobéssiu tot tipus de comerços i serveis.

Som un equip de Farmacèutics i Tècnics en Farmàcia que prioritzem la nostra activitat professional en el consell sobre problemes de salut sense ànim de lucre. Ens agrada donar una atenció personalitzada, de qualitat i de confiança ja que, la teva salut és la nostra prioritat. Per a aconseguir l’excel·lència professional estem en constant formació i ens mantenim al dia de les informacions i novetats sobre salut pública. L’objectiu és donar el millor servei.

Per a complementar la nostra labor disposem d’una àmplia gamma de medicaments i de productes de dietètica i nutrició, bellesa, higiene, productes naturals i productes infantils. Creiem que la farmàcia és un espai de salut i per això apostem també pels nostres serveis d’atenció farmacèutica (mesura i control de la pressió arterial, analítiques, ortopèdia, risc cardiovascular, deshabituació tabàquica, elaboració de dietes saludables, etc).

En Farmàcia Craywinckel també volem agrair la confiança dels nostres clients i els facilitem una Targeta de Fidelització amb promocions exclusives i descomptes en productes de parafarmàcia i medicaments publicitaris.

Fa poc ens hem introduït en el món virtual amb l’objectiu d’engrandir i acostar les nostres instal·lacions a tothom. També ens permet facilitar l’atenció personalitzada a aquelles persones amb mobilitat reduïda o que no tenen temps de venir a veure’ns a la farmàcia, als quals a més podem facilitar-los el servei a domicili.

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Craywinckel

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Craywinckel

Carrer de Craywinckel, 7
08022 Barcelona

Telèfon

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

15 + 13 =

Escoger idioma