ESDEVENIMENTS

TALLER PERSONALITZAT GRATUÏT JOWAE FACIAL – PHYTO CABELL 18/03/21

Reserva ja la teva cita per gaudir d’un anàlisi capil·lar i facial complet. Consell personalitzat sobre la teva mena de cabell i sobre quins productes Phyto són els més adequats per a tu. Consell personalitzat de la teva pell i quins productes Jowae s’adapten millor a tu.

A més durant la jornada podràs gaudir d’un 10%, 15% i 20% de descompte per la compra de 1,2 o 3 productes de Jowae i Phyto.

 

 

ANÀLISIS FACIAL GRATUÏT MARTIDERM 11/03/2021

La dermoconsellera de Martiderm analitzarà la teva pell i t’explicarà els productes que millor s’adapten a tu.

A més durant tot el dia tens un 10% de descompte comprant 1 unitat, un 20% de descompte comprant 2 unitats i un 30% de descompte comprant 3 unitats  de qualsevol producte Martiderm. 

 

TALLER GRATUÏT ANÀLISIS I CURA CAPIL·LAR | 29/10/2020

10% de descompte per la compra 1 unitat, 15% de descompte per la compra de 2 unitats.

Taller facial personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Filorga t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Filorga per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

TALLER FILORGA PERSONALITZAT GRATUÏT | 19/11/20 

Taller facial personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Filorga t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Filorga per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

Durant tot el dia tindràs 15% de descompte per la compra 1 unitat i 50% de descompte en la *segona unitat per la compra de 2 unitats.

 

TALLER GRATUÏT ANÀLISIS I CURA CAPIL·LAR | 29/10/2020

Dirigit a totes les persones que vulguin conèixer els millors tractaments per cuidar el seu cabell: hidratació, cura del color,  pol·lució, anticaiguda, caspa, cabell gras, sec… Coneix, els millors tractaments per cuidar el teu cabell amb Phyto.

A més durant l’esdeveniment tindràs també un descompte en els tractaments phyto de fins a un 20%.

ANÀLISIS FACIAL GRATUÏT MARTIDERM 22/10/2020

Taller personalitzat Martiderm. Agafa’t 20 minuts INDIVIDUAL per mimar la teva pell.

Si vols millorar l’aspecte de la teva pell o et preocupen les taques, les arrugues, o qualsevol altre aspecte de la teva pell, no et perdis aquest taller. 

A més durant tot el dia tens un 20% de descompte en la 2a unitat de qualsevol producte Martiderm.

Dones íntimament cuidades – 04/03/2020

Una oportunitat per parlar obertament sobre la salut femenina. Gràcies als professionals de la Farmàcia Craywinckel parlarem de situacions comunes, com ara les picors, la sequedat o la incontinència. 

ISDIN SOLARES

Aquest Dimecres 17 de Juny durant tot el dia a la farmàcia podràs provar les diferents textures dels solars, emportar-te mostres i gaudir d’una promoció exclusiva i de regals. Durant tota la tarda tindrem a la dermoconsellera de Isdin que t’analitzarà la pell i t’aconsellarà els millors productes per tu. Vine aquest dimecres, no t’ho perdis!

 

Tens el colesterol elevat? tractament natural gratuït

Tens el colesterol elevat? Si tens més de 40 anys i tens el colesterol elevat però encara no prens cap medicació… et proposem un  tractament natural gratuït pel colesterol. Apunta`t o truca’ns i t’ho explicarem amb més detall. Limitat a 10 persones.

 

Taller gratuït anàlisis i cura capil·lar – 10/03/2020

Anàlisi i cura capil·lar. Cuida i embelleix el teu cabell amb els productes phyto. La dermoconsellera Phyto et donarà moltes idees per millorar l’aspecte i la salut del teu cabell. 

 

Anàlisis Facial GRATUÏT | 14/02/20 – Sessió 20 minuts gratuïta

Taller personalitzat Martiderm. Agafa’t 20 minuts per mimar la teva pell. La dermoconsellera de Martiderm analitzarà la teva pell i t’explicarà els productes que millor s’adapten a tu. Vols millorar l’aspecte de la teva pell? Et preocupen les taques, les arrugues, o qualsevol altre aspecte de la teva pell? No et perdis aquest taller. Dijous 13 de febrer durant tot el dia. 

 

Anàlisis Facial GRATUÏT | 18/12/19 – Sessió 15 minuts gratuïta

Taller de Vichy personalitzat i gratuït on la dermoconsellera t’analitzarà la pell (taques, punts negres, poros, arrugues) i et dirà quins productes són els més adequats per tractar-los. Podràs provar diferents productes. Durant tot el dia tindràs fins un 20% dte en selecció productes Vichy.

 

Cuida el teu cabell | 9 DIC 2019 – 18:30h

Gaudeix dels consells i les pautes de la mà d’una dermoconsejera de Phyto. Els millors tractaments per cuidar el teu cabell: hidratació, cura del color,  pol·lució, anticaiguda, caspa, cabell gras, sec…

Durant tot el dia tindràs fins un 20% de descompte en una selecció de productes.

 

Xerrada Nutrició Esportiva + Regal productes SEA | 30 NOV 11h GRATUÏT

Consells de nutrició esportiva per millorar el teu rendiment amb Modesto Duran. Vine i emporta’t un kit de SEA97 per la cursa. 30 NOV 11h GRATUÏT.

 

Anàlisi de cabell personalitzat GRATUÏT
Dimecres  23/10/19 – 16h

Reserva ja la teva cita per gaudir d’una anàlisi capil·lar complet. Consell personalitzat sobre la teva mena de cabell i sobre quins productes Phyto són els més adequats per a tu.

 

Taller Filorga personalitzat GRATUÏT | 28/11/19

Taller facial personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Filorga t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Filorga per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

Durant tot el dia tindràs un 10% de descompte en una selecció de productes de Filorga.

 

Fes-ho tu mateixa Martiderm | 13/07/19 – 10:30h

Taller “Fes-ho tu mateixa” de MartiDerm. El proper dimecres 13 de Juliol a les 10:30 del de matí tindràs un espai només per a tu. Amb un mirall i els teus productes preferits de martiderm, et donarem els consells necessaris per aplicar-te els productes i aconseguir els millors resultats.

 

Taller Vichy personalitzat GRATUÏT | 3/10/19 – 10h 

Taller de Vichy personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Vichy t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Vichy per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats.

Durant tot el dia tindràs un 10% de descompte per la compra de 1 unitat, un 15% per la compra de dos unitats i un 20% per la compra de 3 unitats.

 

Taller Vichy personalitzat GRATUÏT | 14/11/19 – 16h

Taller de Vichy personalitzat i gratuït on la dermoconsellera de Vichy t’analitzarà la pell i t’aconsellarà quins productes son els més adequats per tu. Podràs provar diferents productes Vichy per veure quin s’adapta millor a les teves necessitats. Durant tot el dia tindràs fins un 20% dte en selecció productes Vichy.

 

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Craywinckel

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Craywinckel

Carrer de Craywinckel, 7
08022 Barcelona

Telèfon

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

5 + 9 =

Escoger idioma