FARMACIA CRAYWINCKEL

LA TEVA FARMÀCIA A SANT GERVASI

FARMACIA CRAYWINCKEL

LA TEVA FARMÀCIA A SARIÀ-SANT GERVASI

la farmàcia

Benvinguts a la nostra casa!

Som una farmàcia de llarga trajectòria al barri de Sant Gervasi a Barcelona, operant des de 1964 al carrer Craywinckel a prop del Tibidabo. Amb un equip de professionals compromesos, ens dediquem a oferir assessorament de salut, prioritzant una atenció personalitzada, de qualitat i de confiança. Mantenim l’excel·lència professional a través de la formació contínua i la informació actualitzada sobre salut pública.

Disposem d’una àmplia gamma de medicaments i productes en àrees com dietètica, nutrició, bellesa, higiene, productes d’origen natural i infantils. La farmàcia és considerada un espai de salut, i oferim serveis d’atenció farmacèutica que inclouen mesures i control de la pressió arterial, analítiques, ortopèdia, risc cardiovascular, deshabituació tabàquica i consell nutricional.

Agraïm la confiança dels nostres clients amb una Targeta de Fidelització que ofereix promocions exclusives i descomptes en productes de parafarmàcia i medicaments publicitaris. Recentment, hem ingressat al món virtual per ampliar l’accés als nostres serveis, facilitant l’atenció personalitzada a aquells amb mobilitat reduïda o manca de temps, incloent el servei a domicili. Estem compromesos amb la salut i el benestar dels nostres clients.

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

3 + 4 =

Escoger idioma