1. Serveis
  2.  » Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte (PDPCCR)

Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte

Es tracta d’un servei per la detecció precoç del càncer de còlon i recte mitjançant la cerca de sang oculta en femta. La farmàcia participa donant consell farmacèutic per la prevenció del càncer de còlon i recte, resolent consultes i dubtesdetectant criteris d’exclusiófacilitant els kits per prendre la mostra, donant informació sobre la presa de mostraverificant les dades de l’usuarirecollint les mostres i enviant-les al laboratori d’anàlisi.

QUIN OBJECTIU TÉ?

Diagnosticar i tractar els casos de càncer de còlon i recte com més aviat millor per augmentar possibilitats de curació, així com incrementar la participació de la població diana del programa. El cribratge permet detectar lesions precanceroses i intervenir en les fases primerenques evitant la seva evolució a estadis més avançats on la taxa de supervivència és inferior i la mortalitat més elevada.

COM FUNCIONA?

El cribratge s’organitza en rondes de 2 anys i es convida a participar tota la població sana i asimptomàtica entre 50 i 69 anys. Des de les oficines tècniques de cribratge del territori, s’envia una carta convidant a participar la població que compleix els criteris d’inclusió al programa. Per poder fer la prova, s’ha d’anar a la farmàcia a buscar el kit del programa. Un cop s’ha recollit a casa la mostra, es retorna el kit a la farmàcia, que s’encarrega d’enviar-la al laboratori de referència per la seva anàlisi. Es tracta d’una prova gratuïta per l’usuari, ja que es tracta d’un servei concertat amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Craywinckel

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, …
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Craywinckel

Carrer de Craywinckel, 7
08022 Barcelona

Telèfon

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

3 + 13 =

Escoger idioma