1. Serveis
  2.  » Recicla en el punt SIGRE

Recicla en el punt SIGRE

Els envasos buits i les restes de medicaments que ja no siguin necessaris o que hagin caducat han de dipositar-se en el Punt SIGRE de la farmàcia.

D’aquesta forma es garanteix que aquests residus rebran el tractament mediambiental adequat, evitant que puguin danyar el nostre entorn. Per a cuidar de la nostra salut i de la del medi ambient és imprescindible utilitzar els medicaments de manera responsable i eliminar-los a través del Punt SIGRE quan ja no siguin necessaris.

 

  • Totes les restes de medicaments caducats o no utilitzats i els seus envasos han d’emportar-se al Punt SIGRE de la farmàcia.
  • Els envasos que han estat en contacte amb el medicament (flascons, blíster, tubs, aerosols, butllofes, etc.) encara que estiguin buits, han de ser tractats de manera específica. Per a això, han de dipositar-se en el Punt SIGRE.
  • Per a poder identificar els diferents tipus de medicaments i els envasos que els contenien i donar-los el correcte tractament, han d’emportar-se al Punt SIGRE dins de la seva caixa de cartó.
  • Les caixes de cartó i envasos de medicaments de tota mena, tinguin encara restes del medicament o estiguin buits, no han de tirar-se al contenidor blau del paper, ni al groc dels envasos, ni al contenidor verd de vidre.

Contactar

Visita'ns en la Farmàcia  o contacta amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests mitjans

Benvinguts a Farmacia Craywinckel

A la nostra pàgina web trobaràs informació dels nostres serveis, esdeveniments, promocions, …
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte

Farmàcia Craywinckel

Carrer de Craywinckel, 7
08022 Barcelona

Telèfono

T'ajudem?

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor

Política de privacitat

13 + 4 =

Escoger idioma